CITY-OPAS®-MATKAILUKARTTA KULKEE MUKANASI MYÖS ÄLYPUHELIMESSA

CITY-OPAS –mobiilisovellus on kätevä ja helppo tapa saada tietoa eri kaupunkien matkailutarjonnasta, kuten hotelleista, käyntikohteista, museoista, ostospaikoista, risteilyistä, ravintoloista, matkailuneuvonnan palveluista sekä päätapahtumista. CITY-OPAS -mobiilisovelluksesta löytyvät yritysten ja muiden matkailukohteiden esittelyt, sijainnit kartalla sekä yhteystiedot ja aukioloajat.

MAKSUTON KÄYTTÄÄ ANDROID, IPHONE -JA WINDOWS PHONE LAITTEILLA

Suurimpien kaupunkien CITY-OPAS matkailukartat ovat ladattavissa myös maksutta mobiilisovelluksena. Sovelluksen sisältö perustuu CITY-OPAS -matkailukarttojen tietoihin, jotka on toteutettu yhteistyössä kaupunkien matkailutoimien kanssa.

OTA KÄYTÄNNÖLLISET MOBIILITOIMINNOT KÄYTTÖÖSI

Sovellus täydentää painetun matkailukartan sisältöä esittelemällä matkailutietoja mobiilitoimintojen avulla. Voit nopeasti soittaa haluamaasi kohteeseen, löytää kohteen sijainnin tai siirtyä kohteen omille kotisivuille. Lataa ja kokeile!

MISSÄ IKINÄ OLETKIN, CITY-OPAS KULKEE MUKANASI

Kuten CITY-OPAS -matkailukartta, mobiilisovellus kulkee helposti mukanasi missä ikinä liikutkin. CITY-OPAS mobiilisovellus on modernin matkailijan työkalu. Se on maksuton ja helppo käyttää, joten älypuhelin käteen ja kokeilemaan!