CITY-OPAS® -MATKAILUKARTAT OPASTAVAT MATKAILIJAA KAUPUNGILLA JA SEUDULLA

Helppokäyttöinen ja ajantasainen CITY-OPAS -matkailukartta vie matkailijan perille kulkuvälineestä riippumatta. Sen sisältö on rakennettu palvelemaan niin autolla, jalan kuin moottori- tai polkupyörälläkin matkailevia. Kartan monipuolinen matkailusisältö on jaoteltu kaupunki- ja seutupuoliin.

CITY-OPAS® matkailu- ja opaskartat löydät kaupunkien matkailuneuvonnoista

Yhteistyössä kaupunkien ja kuntien matkailutoimien kanssa tehtävät CITY-OPAS -matkailukartat löydät kaupunkien matkailuneuvonnoista. CITY-OPAS matkailukartat toimivat matkailutoimien virallisina pääkarttamateriaaleina ja ovat mukana erilaissa matkailullisissa tapahtumissa vuoden 2016 aikana mm. Helsingin Matkamessuilla.

Ilmaisia CITY-OPAS -matkailukarttoja löydät eri jakelupisteistä mm:

  • kaupunkien matkailuneuvonnat
  • matkailuinfopisteet
  • matkailukohteet
  • majoituspaikat
  • matkailualan yritykset
  • CITY-OPAS -kartta-automaatit (kesäisin 24 h)

Kaupunkipuoli sisältää mm: laadukkaan virallisen kaupunkikartan, katujen ja alueiden nimet, kaupungin matkailutoimen matkailutiedot, kaupungin palvelut, nähtävyydet ja matkailukohteet, majoitus- ja ostospaikat.

Seutupuoli sisältää mm: laadukkaan seudullisen tiekartan, ympäristökuntien tietoja, valtatiet kaupunkiin, seudun palvelut, nähtävyydet ja matkailukohteet, majoitus- ja ostospaikat.

TILAA KARTTA!

Voit tilata CITY-OPAS matkailukarttoja kaupunkien matkailuneuvonnoista tai suoraan meiltä soittamalla +358 2 439 9769

TULOSTETTAVA KARTTA

Tulostettava CITY-OPAS® ydinkeskustan kartta on kätevä vaihtoehto kun tarvitset kartan heti. Voit helposti itse tulostaa kartan matkailutoimen kotisivuilta.