Matkailukartat

Helppokäyttöinen ja ajantasainen CITY-OPAS®-matkailukartta on luotettava matkakumppani. Matkailukartasta löytyvät keskustan ja seudun reitit, kohteet, nähtävyydet ja palvelut. Löydät matkailukarttamme helposti esimerkiksi kaupunkien ja kuntien matkailuneuvonnoista ja matkailualan yrityksistä.

Laadukas ja selkeä CITY-OPAS®-matkailukartta tunnistetaan

Maksuttomat matkailukartat löytyvät helposti kaupunkien matkailuneuvonnoista, infopisteistä, majoituspaikoista, matkailukohteista ja yrityksistä.

CITY-OPAS matkailukartat toimivat myös matkailutoimien virallisipääkarttamateriaaleina ovat mukana erilaisissa matkailualan tapahtumissa, mm. Helsingin Matkamessuilla.

Tiedot karttatyypeittäin

Kattava ja kätevä taitettava kartta

Taitettava kartta avautuu helposti ja on helppo taittaa takaisin kasaan. Taitettava kartta

Sisällön ja ulkoasun tavoitteena ovat selkeys, luotettavuus ja johdonmukaisuus Sen sisältö on rakennettu palvelemaan niin autolla, jalan kuin moottori- tai polkupyörälläkin matkailevia. Kartan monipuolinen matkailusisältö on jaoteltu kaupunki- ja seutupuoliin.

Kaupunkipuoli: laadukkaan virallisen kaupunkikartan, katujen ja alueiden nimet, kaupungin matkailutoimen matkailutiedot, kaupungin palvelut, nähtävyydet ja matkailukohteet, majoitus- ja ostospaikat.

Seutupuoli sisältää mm: laadukkaan seudullisen tiekartan, ympäristökuntien tietoja, valtatiet kaupunkiin, seudun palvelut, nähtävyydet ja matkailukohteet, majoitus- ja ostospaikat.

Koko

S

M

L

Näppärä ja selkeä repäisykartta

Arkin kokoinen repäisykartta esittää selkeästi ja tiiviisti halutun alueen ja soveltuu erityisen hyvin käytännölliseksi opaskartaksi, keskusta-alueen kartaksi, tapahtumakartaksi. Liimaselkäisestä karttalehtiöstä on helppo repäistä kartta mukaan.

Koko

A4

A3

City-opas automaattikartta

City-opas kartta-automaatti huolehtii, että kartta ja tiedot alueen palveluista on aina saatavilla.

Koko

A4

A3

A2