KUSTOMOIDUT KARTAT

RÄÄTÄLÖIDYT KARTTARATKAISUT

Suunnittelemme karttaratkaisut yksilöllisesti vastaamaan asiakkaamme tarpeita ja toiveita. Kerro meille ideastanne ja toteutetaan yhdessä tarpeidenne pohjalta uniikki ja laadukas räätälöity kartta. Toteutamme laajan kirjon erilaisia tilauskarttaratkaisuja, kuten kaupunkien ja kuntien matkailukarttoja ja -esitteitä, personoituja retki- ja reittikarttoja matkailualan organisaatioille, karttamateriaaleja osaksi viestintä- ja markkinointiratkaisuja, messu- ja tapahtumakarttoja, opaste- ja infotauluja opastamaan niin ulkona kuin sisällä. Kustomoitu kartta erottuu edukseen.

YKSILÖLLISET TEEMAKARTAT

Kartalla on monta käyttötapaa: tiedon esittäminen, opastus, markkinointi, asiakaskokemuksen parantaminen. Teemakartta esittää valitun aiheen korostetusti oikeassa paikassa. Teemakartta voidaan räätälöidä osaksi valmiina olevaa markkinointimateriaalia. Räätälöity kartta voidaan toteuttaa halutussa koossa ja huomioiden eri käyttötarkoitukset. Kartta saadaan toimivaksi ja hyvännäköiseksi oli käyttötarkoitus sitten kotisivu, esite, roll-up, suurkuvatuloste tai vaikkapa levähdyspaikkojen tai tapahtuma-alueen iso infotaulu.

Suunnittelemme teemakartan sisällön sekä visuaalinen ilmeen aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mittakaava valitaan aina toimivaksi sisältö huomioiden. Kartat voidaan suunnitella alusta asti ja toteuttaa halutuin painotuksin. Kartan teemana voi olla esimerkiksi luontoreitit, historialliset kohteet, suositellut pyöräilyreitit, taide tai arkkitehtuurikohteet, liikuntapalvelut tai ostospaikat.

Kartat voidaan piirtää eri tekniikoin ja toteuttaa näin erilaisia visuaalisia ratkaisuja. Toteutuksessa voidaan esim. yhdistellä käsin piirrettyjä kuvia ja digitaalisesti piirrettyjä kuvia. Lisäksi karttoihin voidaan lisätä erilaisia vuorovaikutteisia ratkaisuja, kuten QR-koodeja ja muita AR-ratkaisuja. Lisätty todellisuus elävöittää karttaa ja karttaan saadaan näin upotettua esimerkiksi erilaisia palveluita.

GRAAFISEN SUUNNITTELUN PALVELUT

Meiltä onnistuu myös graafisensuunnittelun työt ja voimmekin luoda halutun kartta- tai esitekokonaisuuden myös ilman olemassa olevaa tyyliohjeistusta. Yksilöllisesti suunniteltu ja toteutettu esite tai kartta välittää haluttua tietoa kiinnostavasti ja rakentaa vahvaa brändiä. Esitteet ja kartat voidaan toteuttaa tyyliltään myös muuhun yrityksen markkinointimateriaaliin sopiviksi.

PAINATUSPALVELUT

Arkkipainatuksella (offset) sekä digipainolla painettujen esitteiden ja karttojen lisäksi, toteutamme karttoja ja opasteita erilaisille pinnoille, kuten lasille, akryylille, tarralle tai staattiselle tarralle tai kankaalle. Tyylikkäällä ja informoivalla kartalla voi viimeistellä toimiston aulan sisustuksen, elävöittää messuosaston seinää tai messupöydän tasoa. Viimeistellyllä sisustuskartalla voi luoda kiinnostusta ja tuoda tyylikkyyttä tilaan kuin tilaan.

TUTUSTU TEEMA- JA OPASKARTTOIHIMME

karttaopasteet ja infotaulut

PORTFOLIO