Vaasan seutu CITY-OPAS® -matkailukartta 2021

Vaasan seutu CITY-OPAS® -matkailukartta 2021

Uusi Vaasan seutu CITY-OPAS® -matkailukartta julkaistaan toukokuussa 2021

Uusi Vaasan seutu CITY-OPAS® -matkailukartta 2021 kokoaa yhteen Vaasan kaupungin  ja seudun matkailupalvelut, ostosmahdollisuudet, yritykset, nähtävyydet ja kulttuuritarjonnan luotettavaksi ja helppokäyttöiseksi tietopaketiksi. Matkailukartta kattaa Vaasan ja Närpiön kaupungit, Mustasaaren, Vöyrin, Isonkyrön, Laihian, Maalahden ja Korsnäsin kunnat.

Vaasan seutu CITY-OPAS® -matkailukarttaa jaetaan veloituksetta mm. seuraavista jakelupisteistä: Visit Vaasan matkailuneuvontapiste, erilaiset tapahtumat ja messut, ympäryskuntien matkailuneuvonnat, matkailukohteet ja kartalla mukana olevat yritykset.

Vaasan seutu 2021 CITY-OPAS® -matkailukartan ilmoitusmyynti on avattu.

Ota yhteyttä ja varaa ilmoituspaikkasi nyt!

Sähköposti: myynti@city-opas.fi

Soita: +35840 823 8582