Turku ja seutu CITY-OPAS® -matkailukartta 2021

Turku ja seutu CITY-OPAS® -matkailukartta 2021

Uusi Turku ja seutu 2021 CITY-OPAS® -matkailukartta julkaistaan huhtikuussa

Uusi Turku ja seutu 2021 CITY-OPAS® -matkailukartta kokoaa yhteen Turun kaupungin ja seudun matkailupalvelut, kulttuuritarjonnan, ostosmahdollisuudet, luontokohteet ja nähtävyydet luotettavaksi ja helppokäyttöiseksi tietopaketiksi. Päivitetty ja laadukas matkailukartta opastaa ja tarjoaa ideoita! 

Laadukas kartta ja kattava jakelu tavoittaa

Uutta Turku ja seutu 2021 CITY-OPAS® –matkailukarttaa jaetaan veloituksetta Visit Turun matkailuneuvonnassa, ympäryskuntien matkailuinfopisteissä, hotelleissa, satamissa ja kartalla mukana olevissa yrityksissä ja matkailukohteissa. Matkailukarttaa saa myös CITYOPAS® -kartta-automaateista, jotka sijaitsevat Turun linnan edustalla, Tallinkin terminaalin edustalla, Turun rautatieasemalla, tärkeimpien pääväylien sisääntulolevennyksillä, Ruissalo Campingin alueella, Naantalin matkailuneuvonnan edessä ja Muumimaailman pysäköintialueella.

Turku ja seutu 2021 CITY-OPAS® -matkailukartan ilmoitusmyynti on avattu

Varaa oma ilmoituspaikkasi, ota yhteyttä!

Sähköposti: myynti@city-opas.fi

Puh. +35840 823 8582