Mikkelin seutu CITY-OPAS® -matkailukartta 2021

Mikkelin seutu CITY-OPAS® -matkailukartta 2021

Uusi Mikkelin seutu CITY-OPAS® -matkailukartta 2021 julkaistaan toukokuussa

Mikkelin seutu CITY-OPAS® -matkailukartta 2021 kokoaa yhteen Mikkelin kaupungin ja seudun matkailupalvelut, ostosmahdollisuudet, yritykset, nähtävyydet, luontokohteet ja kulttuuritarjonnan luotettavaksi ja helppokäyttöiseksi tietopaketiksi. 

Kartan monipuolinen matkailusisältö on jaoteltu kaupunki- ja seutupuoliin. Keskustapuoli: Mikkelin kaupunkikartta ja keskustasuurennos. Seutukartta kattaa mm. Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan.

Laadukas kartta ja kattava jakelu tavoittaa 

Mikkelin seutu CITY-OPAS® -matkailukarttaa jaetaan veloituksetta Mikkelin matkailuneuvonnassa, messuilla ja tapahtumissa, ympäryskuntien matkailuinfopisteissä, hotelleissa, kartalla mukana olevissa yrityksissä ja matkailukohteissa. Lisäksi Matkailusesonkeina Mikkelin keskeisille paikoille sijoitetut CITY-OPAS® -kartta-automaatit palvelevat matkailijoita vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä.

Mikkelin seutu CITY-OPAS® -matkailukartan ilmoitusmyynti on avattu. 

Varaa ilmoituspaikkasi, ota yhteyttä:

Sähköposti: myynti@city-opas.fi 

Puh. +35840 823 858