Oulu ja seutu CITY-OPAS® -matkailukartta 2021

Oulu ja seutu CITY-OPAS® -matkailukartta 2021

Uusi Oulu ja seutu CITY-OPAS® -matkailukartta 2021 julkaistaan huhtikuussa

Uusi Oulu ja seutu CITY-OPAS® -matkailukartta 2021 kokoaa yhteen Oulun ja seudun matkailupalvelut, ostosmahdollisuudet, yritykset, nähtävyydet ja kulttuuritarjonnan luotettavaksi ja helppokäyttöiseksi tietopaketiksi. 

Oulu ja seutu CITY-OPAS® -matkailukarttaa jaetaan veloituksetta Oulun matkailuneuvonnassa, ympäryskuntien matkailuinfopisteissä, hotelleissa ja kartalla mukana olevissa yrityksissä, matkailukohteissa sekä CITY-OPAS® -kartta-automaateista. 

Oulu ja seutu 2021 CITY-OPAS® -matkailukartan ilmoitusmyynti on avattu

Ota yhteyttä ja varaa ilmoituspaikkasi nyt!

Sähköposti: myynti@city-opas.fi

Soita: +35840 823 8582