Joensuu ja seutu CITY-OPAS®-matkailukartta 2021

Joensuu ja seutu CITY-OPAS®-matkailukartta 2021

Uusi Joensuu ja seutu CITY-OPAS® -matkailukartta 2021 julkaistaan toukokuussa

Uusi Joensuu ja seutu CITY-OPAS® -matkailukartta kokoaa yhteen Joensuun ja seudun matkailupalvelut, ostosmahdollisuudet, yritykset, nähtävyydet ja kulttuuritarjonnan ja luontokohteet luotettavaksi ja helppokäyttöiseksi tietopaketiksi. Päivitetty ja laadukas kartta opastaa ja tarjoaa ideoita!

Kartan monipuolinen matkailusisältö on jaoteltu kaupunki- ja seutupuoliin. Keskustapuoli sisältää Joensuun kaupungin päivitetyn kaupunkikartan ja keskustasuurennoksen. Kartan seutupuoli sisältää päivitetyn tiekartan ja kattaa mm.: Heinävesi, Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä ja Tohmajärvi.

Laadukas matkailukartta ja kattava jakelu tavoittaa

Laadukas matkailukartta ja toimiva jakelu takaavat hyvän palvelun matkailijoille ja tehokkaan markkinointikanavan matkailualan yrityksille.

Joensuu ja seutu CITY-OPAS® -matkailukarttaa jaetaan veloituksesta Joensuun matkailuneuvonnasta, matkailukohteista ja matkailualan yrityksistä. Lisäksi matkailusesonkeina Joensuun keskeisille paikoille sijoitetut CITY-OPAS® -kartta-automaatit palvelevat matkailijoita vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä.

Joensuu ja seutu CITY-OPAS® -matkailukarttojen ilmoitusmyynti on avattu.

Lisätiedot kartoista ja ilmoitusmyynti:

Sähköposti: myynti@city-opas.fi

Puh. 040 823 8582