Helsinki City Tourist ja Helsinki Region -matkailukartat 2021

Helsinki City Tourist ja Helsinki Region -matkailukartat 2021

Uudet Helsinki City Tourist ja Helsinki Region 2021 -matkailukartat julkaistaan huhtikuussa

Pääkaupunkiseudun matkailukartat Helsinki City Tourist ja  Helsinki Region Map sisältävät päivitetyn karttatiedon lisäksi tiedon pääkaupunki seudun nähtävyyksistä, matkailukohteista,  kulttuuritarjonnasta, palveluista ja yrityksistä. 

Helsinki City Tourist -matkailukarttaa jakavat veloituksetta matkailuneuvontapisteet Helsingin keskustassa,  hotellit sekä kartalla mukana olevat yritykset ja matkailukohteet. Lisäksi matkailukarttaa on saatavilla matkailusesonkeina keskeisille paikoille sijoitetuista CITY-OPAS® -kartta-automaateista. 

Pääkaupunkiseudun vuoden 2021 CITY-OPAS® -matkailukarttojen ilmoitusmyynti on avattu!

Ota yhteyttä ja varaa ilmoituspaikkasi nyt!

Sähköposti: myynti@city-opas.fi

Soita: +35840 823 8582